Stagiaire gezocht!

We zijn weer op zoek naar een stagiair(e)!

Doe relevante werkervaring op in een dynamisch service design bureau.

De wereld verandert sneller dan ooit, innoveren is essentieel om relevant te blijven en voorop te lopen. Koos ontwikkelt winnende diensten en producten die merken hierin versterken!

Vind je dat werken leuk moet zijn? En wil je vooral heel veel leren? Als stagiair bij Koos krijg je de kans om alle facetten van de organisatie te leren kennen. Je zult o.a. meewerken aan research, workshops met klanten en het visualiseren van uitkomsten tot begrijpelijke en sterke documenten.

Ben jij: gedreven, praktisch maar gestructureerd en een teamplayer? Eind BSc. of begin MSc? Heb je goede ervaring met Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign? En spreek en schrijf je de Nederlandse taal vloeiend? Kom dan bij ons stage lopen voor een minimum van 3 maanden! Stuur Koos een mail op koos@burokoos.com met je CV en motivatie en wie weet ontmoet jij Koos straks in het echt!

 Meer info: Stagiair_Koos_service_design

Recommended Posts