Service Design Academy

Ben jij klaar voor de wereld van morgen? Word een customer experience kampioen!

Wij bereiden professionals voor op de veranderende wereld

Met onze Service Design Academy helpen wij organisaties het verschil te maken. Het doel is om (toekomstige) challengers de wereld van service design te laten ontdekken, en ze te voorzien van de juiste vaardigheden. Met deze tools & methodieken kunnen zij toekomstige uitdagingen klantgericht oplossen.

Boost je innovatie-skills!

Service Design Verdieping

Maandelijks – Kom gratis langs!

Werk je voor een grote organisatie en ben je geïnteresseerd in service design? Dan ben je van harte uitgenodigd om ons en andere professionals te vergezellen tijdens onze leuke, informatieve en casual middagsessies. Tijdens deze maandelijkse sessies verkennen we service design-gerelateerde onderwerpen in de praktijk.

Het onderwerp wordt bepaald door een van Koos’ design consultants. Deze leidt de middag, waarin meestal een korte presentatie, hands-on opdracht en discussie aan bod komen.

Eerdere onderwerpen:

 • Agile & Service Design
 • Lego Serious Play
 • Design for Relationships
 • Design Sprints

Service Design Masterclass

Tweedaagse Masterclass – € 1200,-

De Service Design Masterclass is een uitdagende, intensieve en interactieve tweedaagse training. Schrijf je in en boost je skills!

Tijdens deze hands-on ervaring inspireren gastsprekers en Koos-consultants professionals uit verschillende sectoren. We verrijken kennis door het delen van onze praktische kennis, tips en methoden om tot de ultieme customer experience te komen en de organisatie toekomstbestendig te innoveren. De methodologie is zodanig opgezet, dat de opgedane kennis direct toepasbaar is in je dagelijkse activiteiten.

Volgende edities:

 • 16-17 mei 2018 – Amsterdam, Nederland
 • 25-26 juni 2018 – Amsterdam, Nederland
 • 1-2 oktober 2018 – Amsterdam, Nederland

In-house trainingen

Prijs op maat

Om relevant te blijven voor hun klanten, geloven wij dat organisaties moeten kunnen reageren op de veranderende wereld om ons heen. Daarom trainen wij organisaties in het intern implementeren en integreren van service design tools. Naast het leren gebruiken van de tools, helpen wij met de implementatie en het verkrijgen van de juiste state of mind.

We zetten een custom programma neer, toegespitst op jouw organisatie. We trainen een praktische methodologie, door inspirerende masterclasses en hands-on workshops. Volgens het ‘train de trainer’-principe helpen we jouw organisatie service design methodologie te gebruiken in de praktijk. Focus ligt op methoden als empathisch consumentenonderzoek, customer journeys, experience vision, service blueprints etc.

Innoveren voor de wereld van morgen

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. En het is als organisatie geen gemakkelijke opgave om jezelf steeds opnieuw uit te vinden, relevant te blijven voor je klanten en duurzame groei te realiseren.

Service design is een resultaatgerichte methodiek, waarmee organisaties sneller kansen kunnen creëren, testen en commercialiseren dan ieder ander.

Service Design & Innovatie

3-daagse opleiding i.s.m. Nyenrode Business University

In samenwerking met Nyenrode Business University organiseert Koos de 3-daagse masterclass Service Design en Innovatie. De vorige editie was een groot succes met deelnemers uit veel verschillende organisaties.

Na deze masterclass

 • Ken je de praktische toepassing en methodiek van service design.
 • Weet je hoe je versneld kunt innoveren.
 • Ken je de waarde van service design.
 • Weet je hoe je organisaties (nog sneller en efficiënter) in beweging kan krijgen.

Volgende editie:

 • 21-23 november 2018

BENIEUWD WAT KOOS VOOR JOU KAN BETEKENEN?

  

BEL DE KOOS HOTLINE:
+31 20 753 0154

Contact

Danzigerbocht 39E, 1013AM  Amsterdam, Nederland

+31 (0) 20 753 0154

koos@burokoos.com

Newsletter

Tips, tricks & best practices of service design. Stay up-to-date and subscribe to our newsletter!